dyp
  • Carane ngenali kualitas bantalan liwat katon

    Carane ngenali kualitas bantalan liwat katon

    Kita kabeh ngerti yen supaya mobil bisa mlaku kanthi apik, pisanan kabeh iku ora bisa dipisahake saka mesin, lan liyane sing penting yaiku roda.Salah siji bagéan paling penting saka wheel punika prewangan.Kualitas bantalan langsung mengaruhi operasi ban, lan pamriksan ...
    Waca liyane
  • Fitur saka bantalan rol tapered

    Fitur saka bantalan rol tapered

    Bantalan minangka struktur dhukungan sing digawe industri kanggo nyambungake macem-macem bagean.Bagean sing beda-beda duwe struktur sing beda-beda, mula macem-macem jinis bantalan wis dikembangake.Ing ngisor iki ngenalake karakteristik bantalan rol tapered: 1. Karakteristik struktural ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo prinsip kerja telung jinis bantalan

    Pambuka kanggo prinsip kerja telung jinis bantalan

    Bantalan nduweni peran kritis ing mesin lan peralatan ing macem-macem industri.Apa ana ing desain mekanik utawa ing operasi saben dina saka peralatan dhewe, bantalan, komponen cilik sing ora penting, ora bisa dipisahake.Ora mung iku, nanging orane katrangan saka bantalan cukup ekstensif.W...
    Waca liyane
  • Cara nindakake pangopènan gesekan bantalan

    Cara nindakake pangopènan gesekan bantalan

    1. Tansah bantalan lubricated lan resik Sadurunge mriksa bantalan, lumahing bantalan kudu diresiki dhisik, banjur bagean ing sakubenge bantalan kudu dibongkar.Pay manungsa waé khusus yen segel lenga minangka bagean sing rapuh, mula aja nggunakake kekuwatan nalika mriksa lan mbusak ...
    Waca liyane
  • Cara mriksa bantalan meja rotary saben dina

    Cara mriksa bantalan meja rotary saben dina

    1.Swara rolling saka bantalan Detektor swara digunakake kanggo mriksa ukuran lan kualitas swara saka swara rolling saka bantalan mlaku.Sanajan bantalan duwe peeling tipis lan karusakan liyane, bakal ngetokake swara sing ora normal lan swara sing ora teratur, sing bisa dibedakake dening detektor swara....
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo prewangan disassembly

    Pancegahan kanggo prewangan disassembly

    Prewangan wis diinstal ing ROOT saka batang knuckle setir, kang angel kanggo mbusak, utamané amarga iku ora trep kanggo operate.Puller khusus bisa digunakake, sing bisa dicopot kanthi gampang.Sijine loro setengah-conical lengen tarik bunder jero saka puller ing bantalan njero, tgh...
    Waca liyane
  • Siklus pangopènan bantalan - kepiye carane njaga bantalan?

    Siklus pangopènan bantalan - kepiye carane njaga bantalan?

    Siklus Pangopènan Bearing Sepira kerepe bantalan kudu dilayani? Bantalan bisa sacara teoritis digunakake kanggo 20,000 nganti 80,000 jam, nanging umur tartamtu gumantung saka nyandhang lan intensitas kerja nalika digunakake.Garing bantalan sing wis diresiki nganggo kain garing, banjur rendhem ing lenga anti-karat.Ing proses iki, b ...
    Waca liyane
  • Terobosan penting ing teknologi bantalan domestik

    Terobosan penting ing teknologi bantalan domestik

    Bantalan, minangka komponen penting saka produk industri, bisa dideleng ing endi wae ing meh kabeh pojok urip, manawa iku rel kacepetan dhuwur, pesawat lan kendaraan gedhe liyane, utawa komputer, mobil lan barang liyane sing bisa dideleng ing endi wae ing urip, padha kudu digunakake ing manufaktur....
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih bantalan rolling?

    Cara kanggo milih bantalan rolling?

    Miturut rotasi beban sing tumindak ing bantalan relatif marang dering, ana telung jinis beban sing ditanggung dening cincin bantalan: beban lokal, beban siklik, lan beban ayunan.Biasane, beban siklik (muatan rotasi) lan beban ayunan nggunakake pas sing nyenyet;kecuali syarat khusus...
    Waca liyane
  • Ajar sampeyan carane milih model bantalan kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri bantalan

    Ajar sampeyan carane milih model bantalan kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri bantalan

    Bantalan gulung sing beda-beda duwe karakteristik sing beda-beda lan cocog kanggo macem-macem kahanan aplikasi saka macem-macem peralatan mekanik.Staf pilihan kudu milih model bantalan sing cocog saka manufaktur bantalan sing beda-beda lan akeh jinis bantalan.1. Pilih model bantalan ...
    Waca liyane
  • Apa bantalan kudu di resiki sadurunge dipasang?

    Apa bantalan kudu di resiki sadurunge dipasang?

    Taksih kathah tiyang ingkang taksih mangu-mangu.Sawetara instalasi bantalan lan pangguna mikir manawa bantalan kasebut duwe minyak pelumas lan mikir yen ora perlu diresiki sajrone instalasi, dene sawetara personel instalasi bantalan mikir yen bantalan kudu diresiki sadurunge ...
    Waca liyane
  • Panjelasan rinci babagan pancegahan instalasi kanggo bantalan bal kontak sudut

    Panjelasan rinci babagan pancegahan instalasi kanggo bantalan bal kontak sudut

    Pisanan, mbayar manungsa waé kanggo ngresiki bantalan werni kontak sudut Kanggo nyegah bledug lan karat sajrone transportasi lan panyimpenan, permukaan bantalan bal kontak sudut dilapisi minyak anti-karat nalika produk dikirim.Sawise unpacking, lenga anti-karat kudu di resiki pisanan ...
    Waca liyane
  • Ngerteni kawruh dhasar bantalan ing siji artikel, cepet-cepet ngumpulake!

    Ngerteni kawruh dhasar bantalan ing siji artikel, cepet-cepet ngumpulake!

    Bearing minangka komponen penting saka mesin kontemporer.Fungsi utamane yaiku ndhukung awak puteran mekanik, nyuda koefisien gesekan sajrone gerakane, lan njamin akurasi rotasi.Miturut sifat gesekan sing beda saka unsur obah, bantalan bisa ...
    Waca liyane
  • Bantalan werni alur jero, kok diarani bal alur jero

    Bantalan werni alur jero, kok diarani bal alur jero

    Bantalan werni alur jero minangka salah sawijining jinis bantalan sing paling umum, lan akeh digunakake ing produksi lan urip. Terjemahan harfiah yaiku bantalan bal alur jero, mulane diarani bantalan bal alur jero.Mesthi, ana alesan liyane, yaiku struktur alur jero ...
    Waca liyane
  • Analisis pangembangan industri bantalan negaraku - bantalan dhuwur, inovasi China kanggo gabung karo bumi langka

    Analisis pangembangan industri bantalan negaraku - bantalan dhuwur, inovasi China kanggo gabung karo bumi langka

    Industri bantalan minangka industri dhasar saka industri manufaktur lan industri penting sing ndhukung peralatan utama nasional lan industri manufaktur peralatan presisi.Pangrembakane wis nduweni peran penting ing perkembangan industri manufaktur negaraku....
    Waca liyane
  • Kawruh babagan kabeh rantai industri ilmu populer "bantalan gulung": manufaktur, aplikasi, pangopènan ...

    Kawruh babagan kabeh rantai industri ilmu populer "bantalan gulung": manufaktur, aplikasi, pangopènan ...

    Kita nggunakake paling ora 200 bantalan saben dina ing urip kita.Iku wis ngganti gesang kita.Saiki para ilmuwan uga menehi bantalan karo otak sing wicaksana, supaya bisa mikir lan ngomong.Kanthi cara iki, kanggo presisi bantalan ing ril kacepetan dhuwur, wong uga bisa ngerti kabeh status bantalan wit ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3